16/05/2022 16/05/2022 Τους φοιτητές του Θεολογικού Σεμιναρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, υπό την διεύθυνση του Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Stephen Maxfield, επισκέφτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, το Σάββατο 14 Μαΐου. Ο Θεοφιλέστατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φοιτητές και υποψηφίους κληρικούς από την Ουαλία και την Κεντρική Αγγλία και να ανταλλάξουν απόψεις. Στη...
16 Μαΐου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 9:35

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στο Θεολογικό Σεμινάριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στο Θεολογικό Σεμινάριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Τους φοιτητές του Θεολογικού Σεμιναρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, υπό την διεύθυνση του Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Stephen Maxfield, επισκέφτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Ο Θεοφιλέστατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φοιτητές και υποψηφίους κληρικούς από την Ουαλία και την Κεντρική Αγγλία και να ανταλλάξουν απόψεις.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε το Ελληνικό Σχολείο της Κοινότητος του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ και να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς μαθητές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων