25/04/2022 25/04/2022 Στον Εσπερινό της Αγάπης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στο Bayswater του Λονδίνου, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, 24 Απριλίου 2022, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμάστριδος κ. Σπυρίδωνος, εκ της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Έλαβαν μέρος ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, Αρχιμ....
25 Απριλίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 21:42

Ο Εσπερινός της Αγάπης στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στο Λονδίνο

Στον Εσπερινό της Αγάπης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στο Bayswater του Λονδίνου, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, 24 Απριλίου 2022, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμάστριδος κ. Σπυρίδωνος, εκ της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Έλαβαν μέρος ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου κ. Θεωνάς Μπακάλης και ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου, Αρχιμ. κ. Νήφων Τσιμαλής, παρουσία πλήθους πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων