27/07/2019 27/07/2019 “Πλημμυρισμένος” από μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην ιστορική ενθρόνιση απεικονίζεται στις συγκινητικές φωτογραφίες ο νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. Η σημερινή ενθρόνιση πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, Bayswater, στο Λονδίνο. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην είσοδο του ναού ο νέος Αρχιεπίσκοπος έδειξε την αγάπη του στα παιδιά, ενώ η ιαχή των πιστών...
27 Ιουλίου, 2019 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 16:02

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος περιτριγυρισμένος από μικρά παιδιά!

Διαδώστε:
Ο νέος Αρχιεπίσκοπος περιτριγυρισμένος από μικρά παιδιά!

“Πλημμυρισμένος” από μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην ιστορική ενθρόνιση απεικονίζεται στις συγκινητικές φωτογραφίες ο νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.

Η σημερινή ενθρόνιση πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, Bayswater, στο Λονδίνο. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην είσοδο του ναού ο νέος Αρχιεπίσκοπος έδειξε την αγάπη του στα παιδιά, ενώ η ιαχή των πιστών “άξιος” “διαπερνούσε” τους γύρω δρόμους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων