18/08/2021 19/08/2021 Επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο του 2022 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 100ης επετείου από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας αναφέρει: ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ενημερώνουμε τους Ευλαβεστάτους...
18 Αυγούστου, 2021 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 12:57

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στις επετειακές εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στις επετειακές εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο του 2022 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 100ης επετείου από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας αναφέρει:

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Ενημερώνουμε τους Ευλαβεστάτους Ιερείς, τους Αξιοτίμους Προέδρους των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, Βοηθητικών Αδελφοτήτων και Σχολικών Εφοριών και το φιλόχριστο Ποίμνιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ότι το έτος 2022 συμπληρώνονται 100 έτη από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Τις εορταστικές εκδηλώσεις της κορυφαίας αυτής επετείου θα τιμήσει διά της υψηλής Αυτού παρουσίας, η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο επί τούτου τον Οκτώβριο του έτους 2022.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα ενημερώσει αναλυτικά εν ευθέτω χρόνω σχετικά με το πρόγραμμα των Επετειακών Εκδηλώσεων ώστε όλες οι Κοινότητες να συμμετάσχουν στους εορτασμούς αυτής της κορυφαίας Επετείου.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

 

Φωτογραφία Αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων