05/02/2021 05/02/2021 Παρουσιάζεται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 18.00 GMT το “Thyateira Progect”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Το έργο αυτό θα υλοποιηθεί με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας και τη στήριξη της Εθνικής Λοταρίας (National Lottery). Στοχεύει στην καταγραφή της ιστορίας, των κτιρίων καθώς και των υλικών...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 11:12

Παρουσιάζοντας το “Thyateira Project”

Διαδώστε:
Παρουσιάζοντας το “Thyateira Project”

Παρουσιάζεται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 18.00 GMT το “Thyateira Progect”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Το έργο αυτό θα υλοποιηθεί με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας και τη στήριξη της Εθνικής Λοταρίας (National Lottery). Στοχεύει στην καταγραφή της ιστορίας, των κτιρίων καθώς και των υλικών και άυλων στοιχείων πολιτιστικής κληρονομιάς που σχετίζονται με τις Ορθόδοξες Κοινότητες, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Η παρουσίαση θα γίνει μέσω διαδικτύου στον εξής σύνδεσμο The Thyateira Project presentation

 

Thyateira

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων