15/01/2023 16/01/2023 Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, τελείται μηνιαίως Θελια Λειτουργία στην αγγλική γλώσσα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου. Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, μετά τη Θεία Λειτουργία στην αγγλική, πραγματοποιήθηκε επίσης η καθιερωμένη ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμ. κ. Νήφωνα Τσιμαλή,...
15 Ιανουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 7:26

Μεγάλη συμμετοχή των νέων στις πνευματικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Διαδώστε:
Μεγάλη συμμετοχή των νέων στις πνευματικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, τελείται μηνιαίως Θελια Λειτουργία στην αγγλική γλώσσα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου.

Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, μετά τη Θεία Λειτουργία στην αγγλική, πραγματοποιήθηκε επίσης η καθιερωμένη ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμ. κ. Νήφωνα Τσιμαλή, στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού. Αυτές οι πνευματικές συνάξεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Μετά το γεύμα, η ομάδα νέων με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο, κατευθύνθηκε προς την Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή του Τιμίου Προδρόμου Essex. Τους προσκυνητές υποδέχθηκαν με θέρμη ο Ηγούμενος, Αρχιμανδρίτης κ. Πέτρος μετά της αδελφότητος. Ο Καθηγούμενος, καθώς και ο Γέροντας Ζαχαρίας, συνομίλησαν με τους νέους προσκυνητές απαντώντας σε πολλά ερωτήματα πνευματικού περιεχομένου. Πολλοί νέοι είχαν την ευκαιρία να εξομολογηθούν και όλοι συμμετείχαν στον Μέγα Εσπερινό που ακολούθησε. Αμέσως μετά αναχώρησαν για το Λονδίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πνευματικές αυτές συνάξεις, καθώς και με τις προσκυνηματικές εκδρομές, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο του Πρωτοσυγκέλλου: [email protected]

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων