26/10/2021 26/10/2021 Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο εστιατόριο «The Elysee» του Λονδίνου, μια ακόμα συνάντηση νέων 25-40 ετών, για κοινωνική συναναστροφή και φαγητό. Η πρωτοβουλία αυτή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ονομάζεται “Enlightened Evenings” και υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Τσιμαλής. Την χθεσινή συνάντηση τίμησε με την παρουσία του...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2021 - 9:32

Σε συνάντηση νέων ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Σε συνάντηση νέων ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο εστιατόριο «The Elysee» του Λονδίνου, μια ακόμα συνάντηση νέων 25-40 ετών, για κοινωνική συναναστροφή και φαγητό.

Η πρωτοβουλία αυτή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ονομάζεται “Enlightened Evenings” και υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Τσιμαλής.

Την χθεσινή συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να συζητήσει μαζί τους.

Η συνάντηση του Νοεμβρίου προγραμματίζεται να γίνει στο Μπέρμινχαμ και του Δεκεμβρίου ξανά στο Λονδίνο με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων