27/07/2021 27/07/2021 Στη Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεννήσεως του Χριστού βρέθηκε την Κυριακή 25 Ιουλίου, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχιεπισκόπου Ντμανίσι και Λόρε κ. Ζήνωνος (Πατριαρχείο Γεωργίας), ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. Μετά την τέλεση της Δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στις ομιλίες τους οι δύο Αρχιερείς αναφέρθηκαν στην εκκλησιαστική ενότητα η οποία επιτελείται με την τέλεση...
27 Ιουλίου, 2021 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 9:10

Στη Γεωργιανή Κοινότητα ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στη Γεωργιανή Κοινότητα ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Στη Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεννήσεως του Χριστού βρέθηκε την Κυριακή 25 Ιουλίου, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχιεπισκόπου Ντμανίσι και Λόρε κ. Ζήνωνος (Πατριαρχείο Γεωργίας), ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.

Μετά την τέλεση της Δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στις ομιλίες τους οι δύο Αρχιερείς αναφέρθηκαν στην εκκλησιαστική ενότητα η οποία επιτελείται με την τέλεση κάθε ευχαριστιακής σύναξης.

Η Θεία Λειτουργία ακούστηκε σε τρεις γλώσσες Αγγλικά, Γεωργιανά και Ελληνικά ενώ παραβρέθηκαν γεωργιανοί διπλωμάτες και πιστοί από την γεωργιανή κοινότητα.

Ακολούθησε γεύμα στο οποίο οι δύο Ιεράρχες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν σε εγκάρδιο κλίμα τη περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την ενίσχυση της Ορθόδοξης χριστιανικής παρουσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων