23/02/2022 23/02/2022 Επίσκεψη στον τόπο όπου γεννήθηκε και ανατράφηκε, το Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, σε εκδήλωση προς τιμήν του ελληνικής καταγωγής βουλευτή του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκη. Επίσης, παρέστησαν οι ελληνικής καταγωγής...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 19:42

Στην γενέτειρα του ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στην γενέτειρα του ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Επίσκεψη στον τόπο όπου γεννήθηκε και ανατράφηκε, το Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, σε εκδήλωση προς τιμήν του ελληνικής καταγωγής βουλευτή του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκη.

Επίσης, παρέστησαν οι ελληνικής καταγωγής πρώην βουλευτές του Κογκρέσου Μάϊκλ Μπιλιράκης, Έβελυν Μπιλιράκη, πρώτη ξαδέρφη του Σεβασμιωτάτου, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων του Αρχιεπισκόπου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παρισταμένους καίριας σημασίας θέματα που αφορούν την Ελληνική και Κυπριακή ομογένεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων