20/04/2021 20/04/2021 Κατόπιν προσκλήσεως της Εξοχωτάτου Πρέσβεως της Σερβίας κ. Aleksandra Joksimović, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πρεσβευτική Κατοικία στο κεντρικό Λονδίνο. Κατά την διάρκεια της πολύ φιλικής και εγκαρδίου συνομιλίας, ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ενίσχυση των δεσμών των Ορθοδόξων που ενώνουν διαχρονικώς τον Σερβικό και Ελληνικό Λαό...
20 Απριλίου, 2021 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 19:40

Στην Πρέσβειρα της Σερβίας ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στην Πρέσβειρα της Σερβίας ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Κατόπιν προσκλήσεως της Εξοχωτάτου Πρέσβεως της Σερβίας κ. Aleksandra Joksimović, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πρεσβευτική Κατοικία στο κεντρικό Λονδίνο.

Κατά την διάρκεια της πολύ φιλικής και εγκαρδίου συνομιλίας, ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ενίσχυση των δεσμών των Ορθοδόξων που ενώνουν διαχρονικώς τον Σερβικό και Ελληνικό Λαό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Εξοχωτάτη κα Πρέσβυς και ο Σεβασμιώτατος ανανέωσαν την δέσμευσή τους να συναντηθούν στο μέλλον για να συνεχίσουν τις προσπάθειες σύσφιξης των σχέσεων και της αναβάθμισης της συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και της Πρεσβείας της Σερβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων