06/07/2021 06/07/2021 Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Κοινότητα των Αγίων 318 Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου στο Shrewsbury. Το Κοινοτικό Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου δεξίωση για τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος έδωσε τις ποιμαντικές συμβουλές με τις οποίες υποστήριξε τις...
06 Ιουλίου, 2021 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 10:50

Στο Shrewsbury ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στο Shrewsbury ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Κοινότητα των Αγίων 318 Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου στο Shrewsbury.

Το Κοινοτικό Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου δεξίωση για τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος έδωσε τις ποιμαντικές συμβουλές με τις οποίες υποστήριξε τις δράσεις της κοινότητας προτρέποντάς τους να συνεχίσουν το έργο τους.

Ακολούθως απάντησε σε σχετικά ερωτήματα των μελών της κοινότητας στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και η αποστολή της Αρχιεπισκοπής στη σημερινή κοινωνία και οι δράσεις της σχετικά με  την κατήχηση, την εκπαίδευση, τους κατηχητές και τη νεολαία.

Φωτογραφίες: Αρχιεπισκοπή Θυατείρων 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων