19/08/2022 19/08/2022 Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα επισκέφθηκε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής την Τετάρτη ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Οδυσσέας Οδυσσέως. Μετά από σύντομη περιήγηση στο παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής, ακολούθησε συζήτηση για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων: η επικείμενη επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Κύπρο, η Κοινότητα της Αρχιεπισκοπής στο...
19 Αυγούστου, 2022 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 7:53

Στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα επισκέφθηκε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής την Τετάρτη ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Οδυσσέας Οδυσσέως.

Μετά από σύντομη περιήγηση στο παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής, ακολούθησε συζήτηση για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων: η επικείμενη επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Κύπρο, η Κοινότητα της Αρχιεπισκοπής στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και οι εορτασμοί της εκατονταετηρίδας που θα λάβουν χώρα κατά την επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο του 2022.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόξενο για την επίσκεψη του στην Αρχιεπισκοπή και εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές για καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων