18/10/2021 18/10/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Λονδίνου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Κυριακή Δ’ Λουκά, 17 Οκτωβρίου 2021, όπου ετελέσθη επίσης η πρώτη πανήγυρις Πάντων των Ιατρών Αγίων. Μετά του Σεβασμιωτάτου συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος του ναού Πρεσβύτερος Στυλιανός Σάββα και ο Διάκονος Γεώργιος Τσουρούς. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του...
18 Οκτωβρίου, 2021 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2021 - 13:36

Στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Λονδίνου λειτούργησε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Λονδίνου λειτούργησε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Λονδίνου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Κυριακή Δ’ Λουκά, 17 Οκτωβρίου 2021, όπου ετελέσθη επίσης η πρώτη πανήγυρις Πάντων των Ιατρών Αγίων.

Μετά του Σεβασμιωτάτου συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος του ναού Πρεσβύτερος Στυλιανός Σάββα και ο Διάκονος Γεώργιος Τσουρούς.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς και θυσίας των ιατρών και στην αγιότητα του βίου πολλών εξ αυτών, τους οποίους και πανηγυρίζουμε με την θέσπιση αυτής της νέας εορτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων