18/11/2021 18/11/2021 Συνάντηση μεταξύ αστυνομικών της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Λονδίνου (faith officers) και εκπροσώπων θρησκειών της Αγγλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην έδρα της Scotland Yard στο Λονδίνο. Συζητήθηκαν οι δράσεις και η συμβολή της Θρησκευτικής...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2021 - 16:09

Συνάντηση Επισκόπου Μελιτηνής με την Θρησκευτική Υπηρεσία Λονδίνου

Διαδώστε:
Συνάντηση Επισκόπου Μελιτηνής με την Θρησκευτική Υπηρεσία Λονδίνου

Συνάντηση μεταξύ αστυνομικών της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Λονδίνου (faith officers) και εκπροσώπων θρησκειών της Αγγλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην έδρα της Scotland Yard στο Λονδίνο.

Συζητήθηκαν οι δράσεις και η συμβολή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Λονδίνου και των υπολοίπων Τμημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου στην ασφάλεια των θρησκευτικών κοινοτήτων, καθώς και η βελτίωση της συνεργασίας τους με τους εκπροσώπους των θρησκειών της Αγγλίας και με τις επί μέρους Κοινότητες.

Ο Θεοφιλέστατος παρουσίασε πρόγραμμα συνεργασίας και αποτελεσματικότερης επικοινωνίας της Αστυνομίας με τις θρησκευτικές κοινότητες για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

Οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν τον Επίσκοπο Μελιτηνής κ. Μάξιμο για την συμβολή του στον σχεδιασμό δράσης και τη συνεργασία της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων