16/09/2022 16/09/2022 Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. Ο σεβασμιώτατος συλειτούργησε χθες στον καθεδρικό Ι. Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου, μετά του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουινέας κ. Γεωργίου και των θεοφιλεστάτων Επισκόπων Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο. Συλλειτούργησαν επίσης ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Καθεδρικού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 19:24

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων

Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. Ο σεβασμιώτατος συλειτούργησε χθες στον καθεδρικό Ι. Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου, μετά του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουινέας κ. Γεωργίου και των θεοφιλεστάτων Επισκόπων Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο.

Συλλειτούργησαν επίσης ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Καθεδρικού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Θεωνάς Μπακάλης, οι Αρχιμανδρίτες κ. Βησσαρίων Κοκλιότης και Νήφων Τσιμαλής, Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου, οι ιερείς π. Νικόλαος Κόκκινος, π. Χριστόδουλος Χριστοδούλου και π. Χριστιανός Akselberg, καθώς και οι Διάκονοι Κωνσταντίνος Μαμούρης και Νικήτας Banev. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Για τα ονομαστήρια του, ευχήθηκαν στον σεβασμιώτατο, ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Ελλάδος κ. Ιωάννης Ραπτάκης μετά της συζύγου του, Γενικής Προξένου της Ελλάδος στη Κωνσταντινούπολη κ. Γεωργίας Σουλτανοπούλου, συμπροσευχόμενοι κληρικοί και οι πιστοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων