27/11/2020 27/11/2020 Τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου θα τιμήσουν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Kentish Town, Β. Λονδίνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικήτας: Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου,  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αποστόλου...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2020 - 19:51

Τιμούν τον Απόστολο Ανδρέα στο Βόρειο Λονδίνο

Διαδώστε:
Τιμούν τον Απόστολο Ανδρέα στο Βόρειο Λονδίνο

Τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου θα τιμήσουν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Kentish Town, Β. Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικήτας:

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου,  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αποστόλου Ανδρέου στο Birmingham.

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, το εσπέρας,  θα χοροστατήσει κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό  Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Kentish Town, Β. Λονδίνου.

Την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Kentish Town, Β. Λονδίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων