07/07/2022 08/07/2022 Επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022. Ο Μητροπολίτης κ. Επιφάνιος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Τσερνίχιβ και Νίζιν κ. Ευστράτιο, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο. Κατά...
07 Ιουλίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 2:02

Το «ευχαριστώ» του Κιέβου Επιφανίου στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Διαδώστε:
Το «ευχαριστώ» του Κιέβου Επιφανίου στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022.

Ο Μητροπολίτης κ. Επιφάνιος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Τσερνίχιβ και Νίζιν κ. Ευστράτιο, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μητροπολίτης κ. Επιφάνιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη συμπαράσταση και την οικονομική υποστήριξη της Αρχιεπισκοπής στην Ουκρανία και στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ίδρυση Ουκρανικών Ορθοδόξων κοινοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την αποδοχή τους υπό το ωμοφόριο της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων