06/12/2021 06/12/2021 Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Southampton την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορέσουν οι ορθόδοξοι πιστοί της περιοχής να τιμήσουν μαζί τον Άγιο Σάββα με τον Άγιο Νικόλαο. Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου. Έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2021 - 9:06

Τον Άγιο Νικόλαο γιόρτασε ​η Ελληνική Κοινότητα​ Southampton

Διαδώστε:
Τον Άγιο Νικόλαο γιόρτασε ​η Ελληνική Κοινότητα​ Southampton

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Southampton την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορέσουν οι ορθόδοξοι πιστοί της περιοχής να τιμήσουν μαζί τον Άγιο Σάββα με τον Άγιο Νικόλαο.

Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου.

Έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, ο Πρεσβύτερος κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος και ο εφημέριος του Ναού Πρεσβύτερος κ. Ηλίας Γορανίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων