28/03/2022 28/03/2022 Έντεκα ενήλικες κατηχουμένοι βαπτίστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, στο βαπτιστήριο του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Battersea, το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022.  Οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν πρόσφατα το διαδικτυακό πρόγραμμα κατήχησης «Discover Orthodoxy» που προσφέρεται από τον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας Λονδίνου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης...
28 Μαρτίου, 2022 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2022 - 14:19

Βαπτίσεις ενηλίκων από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας

Διαδώστε:
Βαπτίσεις ενηλίκων από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας

Έντεκα ενήλικες κατηχουμένοι βαπτίστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, στο βαπτιστήριο του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Battersea, το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022. 

Οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν πρόσφατα το διαδικτυακό πρόγραμμα κατήχησης «Discover Orthodoxy» που προσφέρεται από τον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας Λονδίνου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Βρεταννίας

Οι νεοφώτιστοι έχουν καταγωγή από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων από τη Σουηδία, την Ελλάδα, την Αγγλία και την Πορτογαλία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι συνολικά 17 κατηχούμενοι που ολοκλήρωσαν τη δεύτερη φάση της Κατήχησης, έγιναν δεκτοί από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Η τρίτη φάση της διαδικτυακής κατήχησης έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022.

Μετά τις βαπτίσεις ακολούθησε πλούσια δεξίωση από την ενορία του Αγίου Νεκταρίου προς τιμήν των νεοφώτιστων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων