15/02/2023 15/02/2023 Στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στο Λονδίνο, της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, υπό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα ψάλλει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η διεθνώς αναγνωρισμένη υμνωδός Νεκταρία Καραντζή. Η κ. Καραντζή  μετά από πρόσκληση του “Lambros and Fedra Christian Foundation” και του γνωστού βρετανού επιχειρηματία Andrew Charalambous, θα ψάλλει προς τιμήν...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 10:29

Βυζαντινοί ύμνοι στο Λονδίνο με την Νεκταρία Καραντζή

Διαδώστε:
Βυζαντινοί ύμνοι στο Λονδίνο με την Νεκταρία Καραντζή

Στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στο Λονδίνο, της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, υπό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα ψάλλει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η διεθνώς αναγνωρισμένη υμνωδός Νεκταρία Καραντζή.

Η κ. Καραντζή  μετά από πρόσκληση του “Lambros and Fedra Christian Foundation” και του γνωστού βρετανού επιχειρηματία Andrew Charalambous, θα ψάλλει προς τιμήν της μνήμης της Φαίδρας Χαραλάμπους, για την οποία θα τελεστεί εξάμηνο μνημόσυνο.

Η Νεκταρία Καραντζή θα ψάλει κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου, αλλά επίσης θα ερμηνεύσει, σε συναυλία ιερής μουσικής, μετά την ακολουθία, επιλεγμένους βυζαντινούς ύμνους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων