14/09/2022 14/09/2022 Το πρωί της Κυριακής, 11 Σεπτεμβριου 2022, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων 318 Πατέρων της Εν Νικαία Α’ Οικ. Συνόδου και του Τιμίου Προδρόμου στο Shrewsbury, κατα την οποία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας τέλεσε την εις Πρεσβύτερο χειροτονίατου Διακόνου Παντελεήμονος Maxfield. Ο Σεβασμιώτατος...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:03

Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Διαδώστε:
Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Το πρωί της Κυριακής, 11 Σεπτεμβριου 2022, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων 318 Πατέρων της Εν Νικαία Α’ Οικ. Συνόδου και του Τιμίου Προδρόμου στο Shrewsbury, κατα την οποία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας τέλεσε την εις Πρεσβύτερο χειροτονίατου Διακόνου Παντελεήμονος Maxfield.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας τέλεσε επίσης την εις Οικονόμο χειροθεσία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Τιμοθέου Pearce.

Συλλειτούργησαν ο π. Στέφανος Maxfield, o Πρωτοπρεσβύτερος Παγκράτιος Sanders, ο Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόδουλος Fyles, ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς και ο Διάκονος Συμεών Menne.

Η χαρμόσυνη ημέρα ολοκληρώθηκε με δεξίωση που ακολούθησε σε παρακείμενη αίθουσα.

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων