25/06/2024 25/06/2024 Την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου κ. Αλεξάνδρου Gaman ετέλεσε το Ψυχοσάββατο, 22 Ιουνίου 2024, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Hastings της Νότιας Αγγλίας. Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντων κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας και του Πατριαρχείου...
25 Ιουνίου, 2024 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2024 - 12:10

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο

Την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου κ. Αλεξάνδρου Gaman ετέλεσε το Ψυχοσάββατο, 22 Ιουνίου 2024, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Hastings της Νότιας Αγγλίας.

Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντων κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας και του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Ο Θεοφιλέστατος απευθυνόμενος στον νέο Πρεσβύτερο ανέλυσε τα χαρακτηριστικά της διακονίας των Πρεσβυτέρων εν τη Εκκλησία, μεταφέροντας σε αυτόν και τους πιστούς τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα.

Ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων