30/01/2020 30/01/2020 Το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβει χώρα η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Peter Scorer στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού στο Exeter. Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος θα προεξάρχει του...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 19:20

Χειροτονία Πρεσβυτέρου το Σάββατο στο Exeter

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου το Σάββατο στο Exeter

Το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβει χώρα η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Peter Scorer στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού στο Exeter.

Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Croydon, Ν. Λονδίνου (69a Westow Street, Upper Norwood, London SE19 3RW).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων