09/07/2021 10/07/2021 Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έργου της ίδρυσης του Ελληνο-Καναδικού Μουσείου Κληρονομιάς σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης του Οντάριο, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά απευθύνει κάλεσμα προς την ομογένεια της χώρας για προτάσεις και σχόλια σχετικά με το έργο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καναδά αναφέρει: Eλληνοκαναδικό Μουσείο Κληρονομιάς Ι. Αρχιεπισκοπής Καναδά Συμβουλές...
09 Ιουλίου, 2021 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 2:24

Άνοιγμα στην oμογένεια για το Ελληνο-Καναδικό Μουσείο

Διαδώστε:
Άνοιγμα στην oμογένεια για το Ελληνο-Καναδικό Μουσείο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έργου της ίδρυσης του Ελληνο-Καναδικού Μουσείου Κληρονομιάς σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης του Οντάριο, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά απευθύνει κάλεσμα προς την ομογένεια της χώρας για προτάσεις και σχόλια σχετικά με το έργο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καναδά αναφέρει:

Eλληνοκαναδικό Μουσείο Κληρονομιάς Ι. Αρχιεπισκοπής Καναδά
Συμβουλές και προτάσεις από τις Κοινότητές μας

Στις 25 Μαρτίου 2021, 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η κυβέρνηση του Οντάριο, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Doug Ford και την υπουργό Lisa MacLeod, ανακοίνωσε την ίδρυση Ελληνο-Καναδικού Μουσείου Κληρονομιάς με την οικονομική συμβολή των $325.000.

Στα πλαίσια προετοιμασίας αυτού του έργου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά θα δεχτεί προτάσεις και σχόλια από Ελληνοκαναδούς από όλη τη χώρα.

Θέλουμε να μάθουμε τι πρέπει να θέσουμε σαν υψηλή προτεραιότητά μας και ποια ιστορικά γεγονότα θα πρέπει να προβληθούν στο μουσείο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες, προτάσεις που θα πρέπει να συμπεριληφθούν ή και αντικείμενα για να αξιολογηθούν, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε.

Αυτή είναι η ευκαιρία να ακουστεί η φωνή σας. Με χαρά θα δεχθούμε τα σχόλιά σας μέσω αυτής της συμβουλευτικής διαδικασίας. Παρακαλούμε γράψτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν προσεκτικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το Ελληνο-Καναδικό Μουσείο Κληρονομιάς που τιμά την κοινή ιστορία μας και που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις μελλοντικές γενιές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων