08/03/2021 26/03/2021 Πλήρεις ημερών εκοιμήθησαν εν Κυρίω ο π. Θεόδωρος Κούφος, ο π. Θεόδωρος Gove και ο Άρχων Πρωτοψάλτης Κωνσταντίνος Λαγούρος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Καναδά, προσθέτοντας ότι “άπαντες υπηρέτησαν την Εκκλησία μας κατά άριστο τρόπο”. “Ήσαν ευλαβείς, πιστοί και αφοσιωμένοι στο Θεό και στην Εκκλησία. Όντως προσέφεραν τεράστιες και θαυμάσιες υπηρεσίες. Η Εκκλησία μας...
08 Μαρτίου, 2021 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 2:45

Αρχιεπισκοπή Καναδά: Εκοιμήθησαν εν Κυρίω

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Καναδά: Εκοιμήθησαν εν Κυρίω

Πλήρεις ημερών εκοιμήθησαν εν Κυρίω ο π. Θεόδωρος Κούφος, ο π. Θεόδωρος Gove και ο Άρχων Πρωτοψάλτης Κωνσταντίνος Λαγούρος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Καναδά, προσθέτοντας ότι “άπαντες υπηρέτησαν την Εκκλησία μας κατά άριστο τρόπο”.

“Ήσαν ευλαβείς, πιστοί και αφοσιωμένοι στο Θεό και στην Εκκλησία. Όντως προσέφεραν τεράστιες και θαυμάσιες υπηρεσίες. Η Εκκλησία μας ευγνωμονεί και τους τρεις και προσεύχεται να αναπαύονται μεταξύ των αγίων και των αγγέλων του ουρανού. Προσεύχεται επίσης, να χύνει βάλσαμο παρηγοριάς σε όλους τους συγγενείς τους. Η ζωή έτσι είναι. Όλοι θα φύγομε από τον κόσμο αυτό, είμαστε όμως βέβαιοι ότι, ο κόσμος μετά θάνατον θα είναι πολύ καλύτερος από τον παρόντα κόσμο” τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.
Της κηδείας του αειμνήστου π. Θεοδώρου Κούφου, η οποία έγινε στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Τορόντο, προέστη ο Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας.
Της κηδείας του αειμνήστου π. Θεοδώρου Gove, η οποία έγινε στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Edmonton, Alberta, προέστη ο π. Ron Poworoznik.
Της κηδείας του αειμνήστου Άρχοντος Πρωτοψάλτη Κωνσταντίνου Λαγούρου, ή οποία έγινε στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Dollard Des Ormeaux, Quebec, προέστη ο Επίσκοπος Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων