28/01/2023 29/01/2023 Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγ. Νικολάου Scarborough πήρε την πρωτοβουλία να εκδώσει δύο αναμνηστικές εκδόσεις για να γιορτάσει την πεντηκοστή επέτειο της αρχιερατικής χειροτονίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου. Το ημερολόγιο τοίχου του 2023, μαζί με ένα πιο ολοκληρωμένο λεύκωμα με σκληρό εξώφυλλο, περιλαμβάνουν ιστορικές φωτογραφίες και κείμενα, καθώς και συγχαρητήρια μηνύματα. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή...
28 Ιανουαρίου, 2023 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 1:58

Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος: Αναμνηστικές εκδόσεις για τα 50 χρόνια Αρχιερωσύνης

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος: Αναμνηστικές εκδόσεις για τα 50 χρόνια Αρχιερωσύνης

Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγ. Νικολάου Scarborough πήρε την πρωτοβουλία να εκδώσει δύο αναμνηστικές εκδόσεις για να γιορτάσει την πεντηκοστή επέτειο της αρχιερατικής χειροτονίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου.

Το ημερολόγιο τοίχου του 2023, μαζί με ένα πιο ολοκληρωμένο λεύκωμα με σκληρό εξώφυλλο, περιλαμβάνουν ιστορικές φωτογραφίες και κείμενα, καθώς και συγχαρητήρια μηνύματα. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέσει (download) αυτές τις μοναδικές εκδόσεις μέσω της ιστοσελίδας της στο goarchdiocese.ca.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων