27/09/2022 27/09/2022 Στην επέτειο των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή αναφέρθηκε ο  Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του. Ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή την καταστροφή της Σμύρνης το 1922, τον διωγμό των Ελλήνων αλλά και τις προκλήσεις που δέχεται και σήμερα η Ελλάδα από τη γείτονα χώρα, έναν αιώνα μετά, τόνισε πως πρέπει να διεκδικούμε...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2022 - 16:58

Καναδά Σωτήριος: Η Καταστροφή της Σμύρνης και οι σύγχρονες προκλήσεις της Τουρκίας

Διαδώστε:
Καναδά Σωτήριος: Η Καταστροφή της Σμύρνης και οι σύγχρονες προκλήσεις της Τουρκίας

Στην επέτειο των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή αναφέρθηκε ο  Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του.

Ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή την καταστροφή της Σμύρνης το 1922, τον διωγμό των Ελλήνων αλλά και τις προκλήσεις που δέχεται και σήμερα η Ελλάδα από τη γείτονα χώρα, έναν αιώνα μετά, τόνισε πως πρέπει να διεκδικούμε και να προστατεύουμε τα δικαιώματα μας και ταυτόχρονα, όπως ο Χριστός, να συγχωρούμε και να προσευχόμαστε για όσους τα επιβουλεύονται.

Παρακολουθήστε το μήνυμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων