20/01/2022 20/01/2022 Μήνυμα προς τους νέους της Αρχιεπισκοπής Καναδά απέστειλε σήμερα ο Διευθυντής του Τομέα Νεότητας της Αρχιεπισκοπής, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβος, που ευχήθηκε την καλή χρονιά, θέτοντας και τους στόχους για το νέο έτος. Αγαπημένα μου μέλη της νεότητας και φίλοι, Καλή χρονιά 2022 Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία, ισχυρή πίστη, ευημερία, επιτυχία και...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 18:10

O Επίσκοπος Ζηνουπόλεως θέτει τους στόχους για τη νέα χρονιά

Διαδώστε:
O Επίσκοπος Ζηνουπόλεως θέτει τους στόχους για τη νέα χρονιά

Μήνυμα προς τους νέους της Αρχιεπισκοπής Καναδά απέστειλε σήμερα ο Διευθυντής του Τομέα Νεότητας της Αρχιεπισκοπής, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβος, που ευχήθηκε την καλή χρονιά, θέτοντας και τους στόχους για το νέο έτος.

Αγαπημένα μου μέλη της νεότητας και φίλοι,
Καλή χρονιά 2022

Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία, ισχυρή πίστη, ευημερία, επιτυχία και χαρά στις καρδιές!
Η πανδημία είναι ακόμα εδώ, αλλά όλοι έχουμε μέχρι τώρα την εμπειρία πώς να προστατευτούμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας μέχρι την ημέρα που θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με τη χάρη του αγαπημένου μας Θεού.

Εύχομαι και προσεύχομαι το νέο έτος 2022 να είναι έτος επιτυχιών για το MetYouth μας. Πρέπει να εργαστούμε με ταπεινό, στοργικό και συνεργατικό πνεύμα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας! Ο σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε τη νεολαία στις εκκλησιαστικές μας κοινότητες και να εργαστούμε όλοι μαζί. Πρέπει να αυξήσουμε την πίστη μας και να εργαστούμε, για να διαδώσουμε τις καλές αγγελίες του Κυρίου μας και να καλέσουμε άλλους ανθρώπους και κυρίως νέους να έρθουν, να δουν και να βιώσουν την αγάπη του Θεού και το όφελος των ανθρώπων από την Εκκλησία στη ζωή τους. Η παρουσία μας στην Εκκλησία και η ενεργός συμμετοχή μας προσελκύει τη χάρη του Θεού και μας οδηγεί σε καλά έργα, που επηρεάζουν εξ ολοκλήρου θετικά τις κοινωνίες μας και έτσι γινόμαστε πρεσβευτές της αγάπης του Θεού για τους άλλους ανθρώπους.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στους παρακάτω στόχους
1. Συγκεντρωθείτε, αν το επιτρέπει ο νόμος, τώρα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλιώς μπορούμε να βρισκόμαστε ψηφιακά, για να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε.
2. Προσκαλέστε άλλα άτομα να συμμετάσχουν και συμμετέχετε!
3. Μοιραστείτε ιδέες μεταξύ σας για τη βελτίωση του MetYouth μας.
4. Μοιραστείτε άρθρα που μπορεί να σας φανούν ενδιαφέροντα.
5. Διοργανώστε εκδηλώσεις, εάν επιτρέπεται από το νόμο λόγω της πανδημίας, ώστε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο.

Αγαπημένοι μου φίλοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τα δύο τελευταία χρόνια, μπορούμε να αναβιώσουμε τη Νεότητά μας και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα!
Είμαι πάντα εδώ για να σας βοηθήσω και να σας στηρίξω! Αυτό αποτελεί τη θεϊκή μας υποχρέωση και καθήκον: να συνεχίσουμε το έργο του Θεού, να προσφέρουμε ευκαιρίες σε άλλους να γνωρίσουν τον Θεό και να ανοίξουμε το δρόμο σε άλλους νέους να δουν τι τους προσφέρει ο Χριστός.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να συζητήσετε διάφορα θέματα και να μοιραστείτε τις απόψεις σας!
Ο Θεός να σας ευλογεί!
Καλή χρονιά 2022

+Επίσκοπος Ζηνουπόλεως Ιάκωβος
Διευθυντής του τομέα Νεότητας της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Καναδά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων