02/09/2022 02/09/2022 Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Παναγιώτης Αντωνάτος επισκέφτηκε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022. Ο κ. Αντωνάτος ξεναγήθηκε στους χώρους της Αρχιεπισκοπής και είχε μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο. Επίσης, πραγματοποίησε συναντήσεις γνωριμίας με τον Διευθυντή της Πατριαρχικής Ορθόδοξης Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο Θεοφιλέστατο...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 16:44

Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αρχιεπισκοπή Καναδά

Διαδώστε:
Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αρχιεπισκοπή Καναδά

Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Παναγιώτης Αντωνάτος επισκέφτηκε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Ο κ. Αντωνάτος ξεναγήθηκε στους χώρους της Αρχιεπισκοπής και είχε μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο.

Επίσης, πραγματοποίησε συναντήσεις γνωριμίας με τον Διευθυντή της Πατριαρχικής Ορθόδοξης Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Πατάρων κ. Αθηναγόρα και με φοιτητές που έχουν ήδη έλθει για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Στις 10 (δέκα) Σεπτεμβρίου ο νέος Γενικός Πρόξενος θα συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία, την σε διάκονο χειροτονία του κ. Χριστιανού Βέλα και το ετήσιο μνημόσυνο το οποίο παραδοσιακά τελεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά για τους υπηρετήσαντας κληρικούς αυτής, τους μεγάλους ευεργέτες και τους Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Τορόντο.

Την Κυριακή 11 (έντεκα) Σεπτεμβρίου θα λάβει μέρος στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Τορόντο.

«Ευχόμαστε στον εντιμότατο κ. Γενικό Πρόξενο το «καλώς ήλθε» και να επιτύχει στο έργο του για το καλό της πατρίδας Ελλάδας και την εξυπηρέτηση του εδώ ελληνισμού, και είμεθα βέβαιοι για αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή Καναδά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων