20/09/2020 20/09/2020 Την χειροθεσία του καθηγητού και προέδρου του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκηςνοταρ κ. Αιμιλίου Μαυρουδή σε Άρχοντα Νοτάριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νέστορος με την κανονική άδεια του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και την Πατριαρχική Εντολή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Ο...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2020 - 22:41

Άρχοντας Νοτάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο κ. Μαυρουδής

Διαδώστε:
Άρχοντας Νοτάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο κ. Μαυρουδής

Την χειροθεσία του καθηγητού και προέδρου του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκηςνοταρ κ. Αιμιλίου Μαυρουδή σε Άρχοντα Νοτάριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νέστορος με την κανονική άδεια του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και την Πατριαρχική Εντολή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας μίλησε για την υποδειγματική αφοσίωση του νέου Άρχοντα στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου και στον πανίερο θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου ενώ παρέστησαν καθηγητές μετά του Προέδρου της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών πρ. βουλετή κ. Βασιλείου Παππά.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων