29/03/2020 29/03/2020 O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε σήμερα, Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, στην Θεία Λειτουργία για την Δ’ Κυριακή των Νηστειών, η οποία τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. Λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που βιώνει η ανθρωπότητα, εξαιτίας της πανδημίας, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, με την συμμετοχή μόνο των κληρικών και ελαχίστων λαϊκών μελών της...
29 Μαρτίου, 2020 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 18:23

Κεκλεισμένων των θυρών Δ’ Κυριακή των Νηστειών στο Φανάρι (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών Δ’ Κυριακή των Νηστειών στο Φανάρι (ΦΩΤΟ)

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε σήμερα, Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, στην Θεία Λειτουργία για την Δ’ Κυριακή των Νηστειών, η οποία τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.

Λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που βιώνει η ανθρωπότητα, εξαιτίας της πανδημίας, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, με την συμμετοχή μόνο των κληρικών και ελαχίστων λαϊκών μελών της Πατριαρχικής Αυλής.

Εκκλησιάστηκαν οι Μητροπολίτες Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος και Σηλυβρίας Μάξιμος, και ο Επίσκοπος Τράλλεων Βενιαμίν.

Φώτο: Οικουμενικό Πατριαρχείο / Νίκος Μαγγίνας

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων