10/01/2021 10/01/2021 Με απόφαση της Α.Θ. Παναγιότητας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου από σήμερα 10 Ιανουαρίου Πατριαρχικός Επόπτης Βοσπόρου αναλαμβάνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο οποίος αντικαθιστά τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο. Ο κ. Ειρηναίος διακόνησε την περιφέρεια Βοσπόρου (1997-2021) διακρινόμενος για την αφοσίωσή του στη Μ.τ.Χ.Ε, την προσφορά του στους Χριστιανούς...
10 Ιανουαρίου, 2021 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2021 - 15:54

Διακρίθηκε για το γνήσιο ρωμαίικο ήθος του

Διαδώστε:
Διακρίθηκε για το γνήσιο ρωμαίικο ήθος του

Με απόφαση της Α.Θ. Παναγιότητας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου από σήμερα 10 Ιανουαρίου Πατριαρχικός Επόπτης Βοσπόρου αναλαμβάνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο οποίος αντικαθιστά τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο.

Ο κ. Ειρηναίος διακόνησε την περιφέρεια Βοσπόρου (1997-2021) διακρινόμενος για την αφοσίωσή του στη Μ.τ.Χ.Ε, την προσφορά του στους Χριστιανούς και το γνήσιο ρωμαίικο ήθος του.

“Τον ευχαριστούμε όλες και όλοι για την πολυετή και καρποφόρα συνεργασία μας και προσευχόμαστε ο πανάγαθος Θεός να του χαρίζει έτη πολλά και πανευφρόσυνα”, αναφέρει σε ανάρτησή της η Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων