20/11/2019 20/11/2019 Θύμα διαρρηκτών φέρεται να έπεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Ανατολή». Η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου (16/11), ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας. Όπως προκύπτει από το υλικό των καμερών ασφαλείας, τρεις μασκοφόροι εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας, προτού γίνουν αντιληπτοί από την οικονόμο...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 18:53

Διέρρηξαν την οικία του Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Διέρρηξαν την οικία του Οικ. Πατριάρχη

Θύμα διαρρηκτών φέρεται να έπεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Ανατολή».

Η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου (16/11), ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας.

Όπως προκύπτει από το υλικό των καμερών ασφαλείας, τρεις μασκοφόροι εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας, προτού γίνουν αντιληπτοί από την οικονόμο του σπιτιού.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό αν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η τουρκική αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητάει τα ίχνη των τριών ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία του Βαρθολομαίου βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών της Κωνσταντινούπολης, το οποίο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας.

Με πληροφορίες: sputniknews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων