07/09/2021 08/09/2021 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του υπό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων διοργανωθέντος στους χώρους της Σχολής οικολογικού συνεδρίου, η παράδοση της πολύ σημαντικής δωρεάς του Κέντρου προς την ιστορική Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής, διά της υπογραφής του σχετικού πρωτοκόλλου από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 0:37

Δωρεά εξοπλισμού στην βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής Χάλκης

Διαδώστε:
Δωρεά εξοπλισμού στην βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής Χάλκης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του υπό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων διοργανωθέντος στους χώρους της Σχολής οικολογικού συνεδρίου, η παράδοση της πολύ σημαντικής δωρεάς του Κέντρου προς την ιστορική Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής, διά της υπογραφής του σχετικού πρωτοκόλλου από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Ν. Πούλου.

Η δωρεά περιλαμβάνει σύστημα αφυγράνσεως, πυρασφάλειας και προστασίας από τις κλοπές, με σκοπό την διαφύλαξη των ιστορικών βιβλίων που αποθησαυρίζονται στην περίπυστη βιβλιοθήκη. Προς τούτο μάλιστα πραγματοποιήθηκε ήδη η εγκατάσταση του παραδοθέντος εξοπλισμού στους χώρους της Βιβλιοθήκης και η έναρξη της λειτουργίας του.

Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης εξέφρασε τις εκ βαθέων ευχαριστίες της προς το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και ιδιαιτέρως προς την Πρόεδρο και την Γενική Διευθύντριά του, κ.κ. Ν. Πούλου και Φ. Καραγιάννη, για την πολύτιμη δωρεά και την σημαντική αρωγή τους στην προσπάθεια προστασίας και ανάδειξης της βιβλιοθήκης της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων