29/10/2021 30/10/2021 Ένα Ευαγγέλιο του 19ου αιώνος, γραμμένο στα καραμανλίδικα για τις ανάγκες των τουρκόφωνων ελληνορθοδόξων πληθυσμών της Μικράς Ασίας, οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Καλοκάρδη, προσέφερε σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, ο κ. Γεώργιος Καλοκάρδης στον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, για τον εμπλουτισμό της ιστορικής Βιβλιοθήκης της Σχολής. Με μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 2:21

Δωρεά Καραμανλίδικου Ευαγγελίου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Δωρεά Καραμανλίδικου Ευαγγελίου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Ένα Ευαγγέλιο του 19ου αιώνος, γραμμένο στα καραμανλίδικα για τις ανάγκες των τουρκόφωνων ελληνορθοδόξων πληθυσμών της Μικράς Ασίας, οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Καλοκάρδη, προσέφερε σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, ο κ. Γεώργιος Καλοκάρδης στον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, για τον εμπλουτισμό της ιστορικής Βιβλιοθήκης της Σχολής.

Με μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Θεολογική Σχολή εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες της στην οικογένεια Καλοκάρδη για την πολύτιμη αυτή δωρεά και εύχεται για την ανάπαυση των προγόνων αυτής και όλων των ορθοδόξων πληθυσμών των αλησμονήτων παρτίδων της Μικράς Ασίας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων