06/09/2021 06/09/2021 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, από τον Διευθυντή της Αγιορείτικης Εστίας η επίδοση του συνόλου των Εκδόσεών της προς τον Καθηγούμενο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, προς εμπλουτισμό της ιστορικής βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Ο Καθηγούμενος συμβολικά αντιπροσέφερε ένα εσχάτως εκδοθέν επετειακό λεύκωμα της Σχολής. Η Ιερά Θεολογική Σχολή ευχαρίστησε την Διοίκηση...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 16:40

Δωρεά των Εκδόσεων της Αγιορείτικης Εστίας στη Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Δωρεά των Εκδόσεων της Αγιορείτικης Εστίας στη Θεολογική Σχολή

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, από τον Διευθυντή της Αγιορείτικης Εστίας η επίδοση του συνόλου των Εκδόσεών της προς τον Καθηγούμενο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, προς εμπλουτισμό της ιστορικής βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Ο Καθηγούμενος συμβολικά αντιπροσέφερε ένα εσχάτως εκδοθέν επετειακό λεύκωμα της Σχολής.

Η Ιερά Θεολογική Σχολή ευχαρίστησε την Διοίκηση του Ιδρύματος καθώς και την επ’ αυτής τριμελή Ιεροκοινοτική Επιτροπή για την σημαντική αυτή δωρεά, διά της οποίας η περίφημη βιβλιοθήκη της Σχολής εμπλουτίζεται με νέες και αξιόλογες εκδόσεις, αφορώσες το Αγιώνυμο Όρος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων