17/01/2021 17/01/2021 Σε δύο συνεχόμενους Εσπερινούς χοροστάτησε το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι, ενώ το ίδιο συνέβη και χθες, στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου....
17 Ιανουαρίου, 2021 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2021 - 21:52

Δύο Πατριαρχικές χοροστασίες στο Φανάρι

Διαδώστε:
Δύο Πατριαρχικές χοροστασίες στο Φανάρι

Σε δύο συνεχόμενους Εσπερινούς χοροστάτησε το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι, ενώ το ίδιο συνέβη και χθες, στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου.

Στο τέλος του σημερινού Εσπερινού ο Παναγιώτατος Πατριάρχης, επίσης. τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών Αρχιερέων και ευσεβών Χριστιανών.

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων