09/06/2021 09/06/2021 Σήμερα, τα ξημερώματα, απόδοση της εορτής της Αναστάσεως και εν αναμονή της κοινής αναστάσεως εκοιμήθη εν Κυρίω μετά από μακρά και επίπονη ασθένεια η Ουρανία Δράκου, γιαγιά του Αριχμ. π. Γεδεών Μαγκριώτη, Εφημερίου της Θεολογική Σχολής. Ο Ηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, και η αδελφότητα της Σχολής, με επίσημη ανακοίνωση, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους...
09 Ιουνίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 16:35

Εκοιμήθη η γιαγιά του Εφημερίου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η γιαγιά του Εφημερίου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Σήμερα, τα ξημερώματα, απόδοση της εορτής της Αναστάσεως και εν αναμονή της κοινής αναστάσεως εκοιμήθη εν Κυρίω μετά από μακρά και επίπονη ασθένεια η Ουρανία Δράκου, γιαγιά του Αριχμ. π. Γεδεών Μαγκριώτη, Εφημερίου της Θεολογική Σχολής.

Ο Ηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, και η αδελφότητα της Σχολής, με επίσημη ανακοίνωση, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια, ιδιαιτέρως προς τον πατέρα Γεδεών, ο οποίος βρέθηκε κοντά της κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωής της και την κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων.

Μετά το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας επί τη αποδόσει της εορτής του Πάσχα, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της και συναριθμήσεώς της μετά Αγίων και δικαίων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων