02/03/2021 02/03/2021 Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, 2.3.2021, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Νήσων στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης στον Λόφο της Ελπίδας στα Πριγκηπονήσια. Οι εκπρόσωποι των αρχών έγιναν δεκτοί υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού και της περί αυτόν αδελφότητος, και ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους...
02 Μαρτίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 18:18

Εκπρόσωποι τουρκικών αρχών στη Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι τουρκικών αρχών στη Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, 2.3.2021, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Νήσων στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης στον Λόφο της Ελπίδας στα Πριγκηπονήσια.

Οι εκπρόσωποι των αρχών έγιναν δεκτοί υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού και της περί αυτόν αδελφότητος, και ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

Ενημερώθηκαν, επίσης, από τον Καθηγούμενο περί της ιστορίας της Σχολής, της σημασίας της για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά και για το σημερινό καθεστώς λειτουργίας της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων