25/11/2022 25/11/2022 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, ο εόρτιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος μετά το πέρας της Λειτουργίας τέλεσε νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της μητρός αυτού Αικατερίνης. Συμπροσευχόμενος παρέστη...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 18:08

Εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, ο εόρτιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος μετά το πέρας της Λειτουργίας τέλεσε νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της μητρός αυτού Αικατερίνης.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος, Εφοροταμίας της Σχολής, ο οποίος κατά την ημέρα αυτή χειροτονήθηκε Επίσκοπος το έτος 1995.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων