15/08/2021 16/08/2021 Επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου, στο ναΰδριο της Σχολής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Κατά το σύντομο κήρυγμά του, μετά το πέρας της Λειτουργίας, ο Καθηγούμενος αναφέρθηκε στην βοήθεια και την προστασία της Παναγίας από τα δεινά που...
15 Αυγούστου, 2021 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 12:54

Εορτή της Κοιμήσεως στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Εορτή της Κοιμήσεως στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου, στο ναΰδριο της Σχολής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Κατά το σύντομο κήρυγμά του, μετά το πέρας της Λειτουργίας, ο Καθηγούμενος αναφέρθηκε στην βοήθεια και την προστασία της Παναγίας από τα δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί και την Πόλη, καθώς και όμιλος προσκυνητών εξ Ελλάδος, τηρουμένων των μέτρων προς αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων