18/01/2022 18/01/2022 Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Σχολής παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, ο εόρτιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Αθανασίου του Μεγάλου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 10:39

Εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Σχολής παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, ο εόρτιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Αθανασίου του Μεγάλου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Αθανασίου Σιμιτσίογλου και αρτοκλασία υπέρ των εορταζόντων.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί και την Πόλη, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων