29/07/2022 29/07/2022 Επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Η επικοινωνία, όπως αναφέρει ο ουκρανός πρόεδρος, έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της 1034ης επετείου του εκχριστιανισμού των Ρως του Κίεβου, η οποία φέτος λόγω του πολέμου που μαίνεται στη χώρα, δεν εορτάστηκε όπως τις προηγούμενες χρονιές. Στην ανάρτησή του...
29 Ιουλίου, 2022 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 8:27

Επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχη-Ζελένσκι

Διαδώστε:
Επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχη-Ζελένσκι

Επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Η επικοινωνία, όπως αναφέρει ο ουκρανός πρόεδρος, έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της 1034ης επετείου του εκχριστιανισμού των Ρως του Κίεβου, η οποία φέτος λόγω του πολέμου που μαίνεται στη χώρα, δεν εορτάστηκε όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Στην ανάρτησή του στο twitter ο κ. Ζελένσκι έγραψε:

“Την Ημέρα του εκχριστιανισμού της Ρωσίας του Κιέβου – Ουκρανίας & την Ημέρα του Ουκρανικού Κράτους, συνομίλησα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ευχαριστώ για τις προσευχές, τις ευχές νίκης και ειρήνης. Μιλήσαμε για τα τρομερά εγκλήματα του επιτιθέμενου, την καταστροφή σχεδόν 200 ναών”.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων