28/04/2023 28/04/2023 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, πολυμελής όμιλος κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων μετά των οικογενειών και των συνεργατών τους. Οι επισκέπτες, οι οποίοι βρίσκονται στην Πόλη λόγω της αγιοκατατάξεως του εξ Ηπείρου καταγομένου Αγίου Ιερεμίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο...
28 Απριλίου, 2023 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 8:20

Επίσκεψη κληρικών της Μητρόπολης Ιωαννίνων στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη κληρικών της Μητρόπολης Ιωαννίνων στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, πολυμελής όμιλος κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων μετά των οικογενειών και των συνεργατών τους.

Οι επισκέπτες, οι οποίοι βρίσκονται στην Πόλη λόγω της αγιοκατατάξεως του εξ Ηπείρου καταγομένου Αγίου Ιερεμίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφερόμενος τόσο στην πλούσια ιστορία και προσφορά του στην Εκκλησία, όσο και στην σημερινή του δραστηριοποίηση.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, στις αίθουσες διδασκαλίας, στη βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

Διαβάστε επίσης: 

Είναι επίσημο: Mε την υπογραφή Βαρθολομαίου στο εορτολόγιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Ιερεμίας Α’ & ο Μοναχός Γεράσιμος Μικραγιαννανίτης (ΦΩΤΟ)

Στο Φανάρι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων και ο Δήμαρχος Ζίτσας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων