24/02/2022 24/02/2022 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε όμιλος Καθηγητών και ιεροσπουδαστών της Θεολογικής Ακαδημίας του Νις της Σερβίας, σήμερα, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022. Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα. Μετά την προσφώνηση του Καθηγουμένου στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής, κατά την οποία αναφέρθηκε στην ένδοξη...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 16:49

Επίσκεψη σερβικής Θεολογικής Ακαδημίας στην Θεολογική Σχολή Xάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη σερβικής Θεολογικής Ακαδημίας στην Θεολογική Σχολή Xάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε όμιλος Καθηγητών και ιεροσπουδαστών της Θεολογικής Ακαδημίας του Νις της Σερβίας, σήμερα, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022.

Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα.

Μετά την προσφώνηση του Καθηγουμένου στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής, κατά την οποία αναφέρθηκε στην ένδοξη ιστορία της Χαλκίτιδος Θεολογικής Σχολής, αλλά και στην συμπλήρωση μισού αιώνος από της αδίκου αναστολής της λειτουργίας της, έγινε η ξενάγηση των επισκεπτών στην ιστορική βιβλιοθήκη, τις αίθουσες διδασκαλίας και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

Κατόπιν, οι επισκέπτες παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων