18/05/2022 18/05/2022 Επί τη εορτή της Μεσοπεντηκοστής τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στο ναΰδριο της Σχολής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Εκκλησιάστηκε όμιλος Καθηγητών και σπουδαστών της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Μαυροβουνίου, καθώς και πιστοί από τα Πριγκηπόννησα. Κατόπιν, οι ιεροσπουδαστές υπό την ηγεσία των Καθηγητών τους, έγιναν...
18 Μαΐου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 14:25

Επίσκεψη της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Μαυροβουνίου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Μαυροβουνίου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Επί τη εορτή της Μεσοπεντηκοστής τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στο ναΰδριο της Σχολής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Εκκλησιάστηκε όμιλος Καθηγητών και σπουδαστών της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Μαυροβουνίου, καθώς και πιστοί από τα Πριγκηπόννησα.

Κατόπιν, οι ιεροσπουδαστές υπό την ηγεσία των Καθηγητών τους, έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιερό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τους μίλησε για την πλούσια ιστορία του και την προσφορά του στην Ορθοδοξία. Ακολούθησε ξενάγηση στις αίθουσες διδασκαλίας και την ιστορική Βιβλιοθήκη της Σχολής, ενώ οι επισκέπτες παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων