22/06/2022 22/06/2022 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε επισήμως σήμερα ο Καϊμακάμης των Πριγκηποννήσων Dr. Mustafa Ayhan μαζί με άλλους Περιφερειάρχες της πόλης και συνεργάτες τους. Τους κρατικούς λειτουργούς υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους προσεφώνησε καταλλήλως αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής και στην σημασία της για το Οικουμενικό Πατριαρχείο....
22 Ιουνίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 17:26

Επίσκεψη του Καϊμακάμη των Πριγκηποννήσων στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Καϊμακάμη των Πριγκηποννήσων στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε επισήμως σήμερα ο Καϊμακάμης των Πριγκηποννήσων Dr. Mustafa Ayhan μαζί με άλλους Περιφερειάρχες της πόλης και συνεργάτες τους.

Τους κρατικούς λειτουργούς υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους προσεφώνησε καταλλήλως αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής και στην σημασία της για το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Στη συνέχεια ο Καθηγούμενος ξενάγησε τους επισκέπτες στις αίθουσες διδασκαλίας, το ναΰδριο, την βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων