20/03/2019 20/03/2019 Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως μαζί με την παιδική χορωδία του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης» συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο 9ο Φεστιβάλ χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο του Ζωγραφείου Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη. Στα πλαίσια της προσκυνηματικής εκδρομής το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως, συνοδευόμενο...
20 Μαρτίου, 2019 - 12:23

Επισκέπτες από την Αλεξανδρούπολη στο Οικ. Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Επισκέπτες από την Αλεξανδρούπολη στο Οικ. Πατριαρχείο
Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως μαζί με την παιδική χορωδία του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης» συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο 9ο Φεστιβάλ χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο του Ζωγραφείου Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη. Στα πλαίσια της προσκυνηματικής εκδρομής το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Εργαστηρίου π. Δημήτριο Κεσκίνη, επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου είχε την ευλογία να συναντηθεί με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο μετά το πέρας του Εσπερινού το Σάββατο 16 Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων