28/04/2023 28/04/2023 Όμιλος μαθητών, Καθηγητών και κληρικών από την Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Σχολή επισκέφθηκε την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Παρασκευή 28 Απριλίου. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, με την περί αυτόν αδελφότητα. Κατά την σύντομη προσφώνησή του στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος αναφέρθηκε στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής, στην...
28 Απριλίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 16:34

Επισκέπτες από την Αθωνιάδα Σχολή στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επισκέπτες από την Αθωνιάδα Σχολή στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Όμιλος μαθητών, Καθηγητών και κληρικών από την Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Σχολή επισκέφθηκε την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, με την περί αυτόν αδελφότητα. Κατά την σύντομη προσφώνησή του στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος αναφέρθηκε στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής, στην προσφορά της, στον κοινό τρόπο οργάνωσης των Εκκλησιαστικών Σχολών, καθώς και στην προ ημερών παρουσία του Σχολάρχου της Αθωνιάδος Σχολής, π. Ιωακείμ, στη Χάλκη.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων