24/05/2022 24/05/2022 Επίσκεψη σε Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Λίγο πριν την αναχώρηση του για την Αθωνική Πολιτεία την Παρασκευή 27 Μαΐου ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής όπου μεταξύ άλλων θα ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης ενώ θα δοθεί το όνομά του...
24 Μαΐου, 2022 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 8:49

Επίτιμος Δημότης Νέας Προποντίδας θα ανακηρυχτεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Επίτιμος Δημότης Νέας Προποντίδας θα ανακηρυχτεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Επίσκεψη σε Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Λίγο πριν την αναχώρηση του για την Αθωνική Πολιτεία την Παρασκευή 27 Μαΐου ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής όπου μεταξύ άλλων θα ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης ενώ θα δοθεί το όνομά του σε πλατεία η οποία βρίσκεται έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου Νέας Τρίγλιας.

Αναλυτικότερα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα αφιχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Τενέδου, όπου θα επισκεφθεί την έκθεση κειμηλίων της νήσου Τενέδου που φιλοξενείται εντός αυτού.

Στις 12.45 θα μεταβεί στη Ν. Τρίγλια, όπου στο Δημοτικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί τελετή ανακήρυξής του σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου μας δυνάμει σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην πλατεία έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου, όπου φέρει, μετά από εισήγηση της Κοινότητας Ν. Τρίγλιας και απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το όνομα “Πλατεία Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου”. Τιμές θα αποδώσει η Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας.

Στις 14.00 Παράθεση γεύματος στη Ν. Τρίγλια και αναχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχη και της συνοδείας του στις 15.30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων